Waarom Webflow? Wij geven je vijf goede redenen!
Blog
>
Waarom Webflow? Wij geven je vijf goede redenen!

Waarom Webflow? Wij geven je vijf goede redenen!

Website Creatie
April 19, 2023
Wave - Scaleful

Zonder de juiste software kan het ontwikkelen van een premium website een zeer uitdagende en tijdrovende taak zijn. Scaleful maakt met veel plezier gebruik van Webflow; een platform waarmee websites gebouwd worden en gerenommeerde concurrenten als Wordpress, Wix en Squarespace steeds meer naar de achtergrond verdrijft. Wij geven je vijf goede redenen om voor Webflow te kiezen.

Met Webflow ontwikkel je websites volledig op maat

De wensen, huisstijl, strategie en doelgroep van de klant wil je natuurlijk centraal hebben staan bij de ontwikkeling van een website. Wordpress werkt met thema’s en templates, wat de mogelijkheden hierin beperkt. Met Webflow ontwikkel je websites daarentegen volledig op maat.


Gave websites en zeer gebruiksvriendelijk

Met Webflow creëer je gave websites. Zo kun je interacties toevoegen en ieder element positioneren op de manier waarop jij wilt. Ook kun je als eigenaar van je website gemakkelijk content aanpassen, toevoegen en verwijderen, waardoor Webflow absoluut als gebruiksvriendelijk betiteld kan worden!

Webflow zorgt voor beter beveiligde websites

Webflow maakt gebruik van een zogeheten closed source-systeem. Hierin ligt de verantwoordelijkheid bij de aanbieder van de software. Ter vergelijking: bij Wordpress wordt er met het minder veilige open source-systeem gewerkt.


Met Webflow maak je snel werkende websites

Webflow websites draaien op AWS (Amazon Web Servers); een cloud-computing platform met meer dan honderd datacenters wereldwijd. De betrouwbaarheid, snelheid en veiligheid van je website wordt met AWS aanzienlijk verhoogd!


Custom code geeft je website extra opties en functionaliteiten

Om je website extra opties of functionaliteiten te geven, kun je bij Webflow eenvoudig custom code toevoegen. Ook externe software als StoreRocket, Typeform, Intercom of Calendly, kunnen op deze manier naadloos worden geïntegreerd.

Scaleful is Professional Partner van Webflow


Webflow Professional Partner

Scaleful is officieel Webflow Expert. Voor de gemiddelde internetgebruiker betekent dit misschien niets, maar voor ons is het iets waar we trots op zijn. Heb je dus nog vragen over Webflow óf zou je graag de ontwikkeling van je nieuwe website uit willen besteden? Neem dan vrijblijvend contact op met Scaleful.

Tips en inzichten in je mailbox

Vind je dit soort stukjes leuk om te lezen? Schrijf je dan in om onze nieuwste artikelen, tips en inzichten direct in je mailbox te krijgen.

Samenwerken met Scaleful?

Plan volledig vrijblijvend een kennismakingsgeprek in en ontdek of Scaleful een goede match is voor jouw bedrijf!

Plan kennismaking